divendres, de març 28, 2008

BONICA HISTORIA D'AMOR

La história explica que, fa molt de temps, un pare va renyar a la seva filla petita de 5 anys per desperdiciar tot un rotllo de paper de regal per embolicar una capsa. La nena tot i la reganyina, va deixar la capsa embolicada sota l'arbre de Nadal i a la matinada següent, quan tots obrien els regals, li va entregar al seu pare tot dient: " Pare, això és per a tu ".
Ell es va sentir avergonyit per la reacció que havia tingut el dia anterior i emocionat va obrir el regal, però al veure que a l'interior de la caixa no hi havia res, li va dir amb un to molest a la nena: " Senyoreta, quan es fa un regal sempre s'hi ha de posar alguna cosa a dins ".
La petita, mig plorant va dir: " Però pare, no és buida la caixa, l'he omplert amb molts petons per a tu ". El pare emocionat va abraçar a la nena i li va demanar perdó.
Amb el temps, la nena va crèixer i s'en va anar a viure molt lluny. El seu pare cada cop que la trobava a faltar, posava la mà dins a la caixa i en treia un petó imaginari. Així s'omplia de tot l'amor que en el seu dia li va regalar la seva filla.